Поиск

Полнотекстовый поиск:
Где искать:
везде
только в названии
только в тексте
Выводить:
описание
слова в тексте
только заголовок

Рекомендуем ознакомиться

'Публичный отчет'
Основным направлением образования является становление личности учащегося в учебной и внеучебной деятельности и адаптация её в жизни в современного о...полностью>>
'Документ'
27 февраля 1917 года императорская власть в России была свергнута, а 1 марта из состава Государственной Думы было создано Временное правительство, ин...полностью>>
'Самостоятельная работа'
(л1) . Я.Л. Гобарева, О.Ю. Городецкая, А.И. Никифоров. Практикум по использованию табличного процессора в финансово-экономических расчетах .Методичес...полностью>>
'Вопросы к экзамену'
Задание 1. Дать определение и характеристику основным историческим типам философствования: космоцентризм (натуроцентризм), теоцентризм, антропоцентри...полностью>>

Главная > Пояснительная записка

Сохрани ссылку в одной из сетей:

Контрольные работы для 2 -3 классов

(для учащихся, работающих по УМК Верещагиной И. Н. и Притыкиной Т. А.)

Составила: учитель английского языка

моу гимназии№2

Вульфсон Евгения Евгеньевна.

Воронеж 2011

Пояснительная записка.

Цель работы: проверить знания учащихся по данным темам.

Работа рассчитана на учащихся 2-3 классов.

В работе охвачены темы: настоящее время глагола to be, настоящее неопределённое время, порядок слов в предложении, глагол to have got, предлоги, указательные местоимения, множественное число существительных.

Литература, использованная при работе.

И.М. Гиндлина Правила и упражнения по английскому языку 1-3 годы обучения

Ростов-на – Дону « Феникс» 2011

Е.А. Васильева Предлоги английского языка для ленивых. Москва « Проспект» 2008

Test by test для 3 -4 классов. Москва Издательство « Менеджер»

Е.Г.Воронова Тесты Английский язык (дидактические материалы)

2-3 классы Москва Айрис Пресс2009

Контрольная работа №1

по английскому языку во 2 классе

  1. Вставьте is, are, am:

  1. His dog ___________ funny.

  2. Mike __________ my friend.

  3. My mother and father _______ doctors.

  4. I ______ from America.

  5. The cats_______ black.

  6. They ______ at home.

  7. It _____ a little puppy.

  1. Напишите соответствующие местоимения:

  1. My aunt _____________

  2. His dog ______________

  3. A doll _______________

  4. My brothers __________

  5. My monkeys __________

  6. His daughter __________

  7. My sister and I _________

  1. Составьте предложения.

  1. bike, have, a, I, got, red._________________________________________________

  2. not, we, funny, are. ____________________________________________________

  3. a, is, teacher, she.______________________________________________________

  4. want, my friend, a pilot, to be.___________________________________________

  5. Helen, name, her, is.____________________________________________________

  1. Вставьте слова в предложения:

grandfather, worker, pupil, teacher, aunt, doctor,

  1. A ______________________ works at school.

  2. A ______________________ works in a hospital.

  3. My _____________________ is my mother’s sister.

  4. A _______________________ goes to school.

  5. A _______________________ works in a plant.

  6. My _______________________ is my father’s father.

  1. Вставьте play или plays :

  1. I _______________ with my brother.

  2. The dog ________________________ with my ball.

  3. My sisters______________________ with dolls.

  4. She ___________________ with puppies.

  5. We _____________________ with my monkey.

  6. His brother _______________________ with toys.

  7. Kate ____________________ tag.

  1. Выберите правильный ответ:

  1. Hello!

  1. OK!

  2. Let’s!

  3. Hi!

  1. How old are you?

  1. I am fine, thanks.

  2. I am not old.

  3. I am nine.

  1. Where is your friend from?

  1. He is from Africa.

  2. He is a pupil.

  3. He is at home.

  1. What is he?

  1. He is my uncle.

  2. He is ten.

  3. He is an economist.

  1. Who is she?

  1. She is a doctor.

  2. She is my sister.

  3. She is from Russia.

Контрольная работа № 2

по английскому языку во 2 классе

  1. Составь из слов предложения

  1. Mike, seven, is. ____________________________________________________

  2. are, nice, my, planes. ________________________________________________

  3. has got, he, a bike. __________________________________________________

  4. I, my, like, dog. ____________________________________________________

  5. Africa, they, from, are. _______________________________________________

  6. the kitten, not, pink, is. ______________________________________________

  1. Вставь слова в предложения: cat, his, home, has got, am, is.

  1. I have got a _____________.

  2. My name ____________ Bob.

  3. I ______________ seven.

  4. Granny ____________________ a kitten.

  5. Let’s go _______________________.

  6. Tom has got a robot. _____________robot is nice.

  1. Выбери правильный вариант

  1. We _________________ a little sister.

  1. have got b) got c) has got

  1. His brother Dan _______ ten.

  1. am b) are c) is

  1. My Granny _____________ to play computer games.

  1. like b) to like c) likes

  1. Let’s ____________ a book.

  1. reads b) read c) to read

  1. I have got _______________________________________ .

  1. six frogs b) a six frogs c) frog

  1. Закончи предложения

  1. He is from _____________________________________.

  2. I like to ________________________________________.

  3. My bike is ______________________________________.

  4. Her name is _____________________________________.

  5. My puppy is _____________________________________.

  1. Найди лишнее слово и зачеркни его

  1. Three, five, thanks, six, seven

  2. Bear, monkey, pony, little, pig

  3. Fun, run, swim, skip, jump

  4. Black, grey, red, green, ten

  5. He, she, boy, we, I

  6. Doll, big, little, nice, funny

Контрольная работа № 3

по английскому языку во 2 классе

  1. Выбери правильный вариант

  1. My father ____________ doctors. (like/ likes)

  2. My mother and father ________ to play with my cat. (like/ likes)

  3. _______ Cliff want to be a doctor? ( Do/ Does)

  4. Where _______ your sister like to play with her friends? (does/ do)

  5. _________ they want to be doctors? (Do/Does)

  6. What _______ she want? ( do/does)

  1. Заполни пропуски словами this, these

  1. Where are _______________ engineers from?

  2. Are __________ sportsmen good?

  3. Is ___________ family big?

  4. Where is ___________ swimmer from?

  5. __________ cars can’t swim.

  1. Заполни пропуски словами that, those

  1. What colour are ___________ balls?

  2. How old is _______________ doctor?

  3. Where is ______________ driver from?

  4. ______________ dog is black and white.

  5. _______________ giraffes are very nice.

  6. _______________ books are funny.

  1. Вставь слова в предложения How, How many, Where, Who, What

  1. _______________ is Mike? He is fine.

  2. ____________ is he from? He is from Russia.

  3. ___________ is he? He is a pupil.

  4. ___________ is he? He is my brother.

  5. ____________games have you got? We have got five games.

  1. Напиши краткий ответ

  1. Has Ann got a friend? Yes, ________________________.

  2. Are your sisters at home? No, _____________________.

  3. Do they go to school? Yes, _________________________.

  4. Does Sam like to read? No, ________________________.

  5. Is your uncle an engineer? Yes, ______________________.

Контрольная работа № 4

по английскому языку во 2 классе

  1. Выбери правильный вариант

  1. Have you got ______ cousin?

  1. a b) the c) -

  1. Ted ________ only five.

  1. has b) is c) are

  1. We _________ like to play.

  1. aren’t b) don’t c) isn’t

  1. _______ many English poems?

  1. Does he knows b) He knows c) Does he know

  1. Peter can __________ very well.

  1. runs b) run c) to run

  1. I like ____________ little house.

  1. this b) these c) those

  1. I want to play with ____________ cat.

  1. Bob b) Bobs’ c) Bob’s

  1. Do you know those __________?

  1. children b) child c) girl

  1. Are they _______________________ ?

  1. a businessman b) businessman c) businessmen

  1. Kate has got five __________________.

  1. mice b) doll c) box

  1. Задайте общие вопросы

  1. _______________ Mary got a dog?

  2. _______________these boys champions?

  3. ______________ he like to swim?

  4. _______________you know this poem?

  5. _______________his brother lazy?

  1. Вставь слова в предложения: teeth, dinner, hares, open, snakes, mouth

  1. ______________ have got long ears.

  2. We _______________ our eyes when we watch TV.

  3. ____________________ eat frogs. They have got no legs, no hands, no ears.

  4. “ Open your ________________ !” the doctors say to children.

  5. We have got nice white ______________ in our mouths.

  6. I want to have fish for _____________________________.

  1. Напишите слова во множественном лице

  1. fox - ______________________

  2. woman - ___________________

  3. wife - ______________________

  4. pony - ______________________

  5. name - ______________________

  6. sportsman - __________________

  7. mouse - _____________________

Итоговая контрольная работа

по английскому языку во 2 классе

  1. Выбери правильный вариант

  1. When _______ your Granny usually play chess?

  1. do b) is c) does

  1. It’s 9 o’clock. Go to _________ bed.

  1. a b) the c) -

  1. _________ don’t like cats.

  1. The dog b) The mouse c) Mice

  1. I _________ playing now.

  1. not b) am not c) don’t

  1. What games _________________________ every day?

  1. do you play b) are you playing c) are you play

  1. Can the doll open ________________ eyes?

  1. b) its c) it’s

  1. How ________________________ ?

  1. she is b) does she c) is she

  1. You can play with ________________________ balls.

  1. this b) these c) that

  1. Do you like to go to school?

  1. Yes, I do. b) No, I do. c) Yes, I am.

  1. Lena has got a brother. _________ brother is a pupil.

  1. His b) My c) Her

  1. Вставьте вопросительные слова

  1. ___________________________ do you do at 7 o’clock?

  2. ___________________________ do you have lunch? – At school.

  3. ___________________________are they? - They are students.

  4. ___________ is Mary angry? – Her little brother doesn’t want to get up.

  5. ____________ is she? – She is my aunt.

  1. Вставьте в предложение нужные предлоги: at (2), about, for (2), in

  1. Does your uncle often help your aunt ______________ the house?

  2. Hello, Pam! Are you going ________________ a walk?

  3. My father doesn’t come home at 8 o’clock ______________ the evening.

  4. Look ___________ the clock!

  5. Do you always work hard ____________ your English?

  6. What do you have ___________ dinner?

  1. Поставь глагол в Present Simple или в Present Progressive

  1. We _______________________________ basketball every day. (play)

  2. They usually ________________________ in the park. (ski)

  3. I __________________________________ chess now. (play)

  4. You often ______________________your sister with her homework. (help)

  5. My friends _________________________________ now. (dance)

  6. They _____________________________________ home now. (go)

  7. She ___________________________________ a shower in the morning. (take)

  1. Вставь слова в предложения: are, is, have, has, can, do

  1. How old _______________ Tom and Jerry?

  2. _______________ you got a computer?

  3. Ted _______________ swimming in the lake.

  4. _________ your mother drive a car?

  5. My Granny ______________ got a nice house.

  6. _______________ you like to play hockey?

  1. Заполни пропуски This is или These are

  1. _____________________________ my friend.

  2. _____________________________ my friend’s horse.

  3. _____________________________ their books.

  4. _____________________________ the girl’s dolls.

  5. _____________________________ her sister.

  6. _____________________________ little children.

Контрольная работа

по английскому языку в 3 классе

  1. Complete the sentences with the right prepositions: in (2), with, at (2), for (2).

  1. My sister liked to play _____________ her toys.

  2. You like to go __________ a walk with me.

  3. What do you usually eat _______ breakfast?

  4. We live __________ Russia.

  5. Yesterday I cleaned my teeth _____________ the morning.

  6. I usually watch TV ____________ night.

  7. Did you skate ______________ the stadium yesterday?

  1. Complete the sentences with a lot of, much, many

  1. Are there __________________ holidays in a year?

  2. I like to read books. I‘ve got ____________ books.

  3. Were there _______________ different birds at the Zoo?

  4. Please, hurry up! I haven’t got _______________ time.

  5. There is ____________ juice in the glass.

  6. We saw ______________ boys and girls.

  1. Choose the right item

  1. Yesterday morning my father ____________ eat a cake. (doesn’t eat/didn’t eat)

  2. ____________ you usually eat porridge in the morning? (Do/Did)

  3. She __________ soup without meat last Sunday. (make/made)

  4. Did you ________ this nice cake ? (make/made)

  5. The boys ______________ on the school sports ground yesterday. (run/ran)

  6. When ________ your parents come home yesterday? (do/did)

  7. I didn’t ____________ a box of sweets yesterday. (buy/bought)

  8. _____ she go to the swimming pool last week? (Does/Did)

  9. ______ he in London last month? (Did/Does/Was)

  10. I __________ very hungry yesterday. (am/was)

  1. Make the sentences negative

  1. My mother ate salad with bread.

  2. Jill bought sweets yesterday.

  3. My parents came home at night.

  4. Mary drank apple juice yesterday.

  5. They played leap-frog yesterday.

  6. The flowers were red and orange.

  1. Match the words

  1. to eat a) TV

  2. to watch b) meat

  3. to drink c) chess

  4. to grow c) terrible

  5. to play d) juice

  6. to look e) the house

  7. to clean g ) trees

Итоговая контрольная работа

по английскому языку в 3 классе

  1. Write the verbs in the Past Simple:

  1. send -______________

  2. go - ________________

  3. drink - ______________

  4. eat -________________

  5. take - _______________

  6. give - _______________

  7. come - ______________

  8. make - ______________

  9. have - ______________

  10. see - ________________

  1. Choose the right word:

  1. Tim ___________ shopping last week.

  1. doesn’t go b) didn’t go c) didn’t went

  1. _______________________ the present?

  1. She liked b) Did she liked c) Did she like

  1. Tom _______________ in Moscow last year.

  1. is b) was c) were

  1. Ann _____________________ now.

  1. sleeps b) slept c) sleeping

  1. I usually ______________ books in the evening.

  1. read b) is reading c) am reading

  1. There ____________ a cake on the table today.

  1. was b) is c) were

  1. _______________________________________ in the book.

  1. There are no pictures b) No pictures c) There are no pictures

  1. My mother ________________ home at 8 o’clock.

  1. come b) comes c) came

  1. Look! The baby __________________.

  1. sleeps b) am sleeping c) is sleeping

  1. Nick ______________ at 6 o’clock yesterday.

  1. got up b) gets c) is getting

  1. Complete the sentences with is, are, was, were:

  1. There ________ much chocolate at home. Can I have it?

  2. There ________ three hungry puppies in the house. Give them milk, please!

  3. There ________ a big cake on the table. Did you take it?

  4. What ________ there in your schoolbag yesterday?

  5. __________ there any baby crocodiles in the Zoo last year? Yes, there _______ five.

  6. Look! There __________ red apples on the apple tree.

  1. Vocabulary. Choose the right word:

  1. I’d like to get a puppy __________ a birthday present.

  1. as b) a c) how

  1. On holidays children don’t _________________________________.

  1. have parties b) get presents c) go to school

  1. I __________________________ a party last week.

  1. invited b) sent c) had

  1. Could I speak to Betsy please? - _____________________________.

  1. Great! b) This is Betsy. Hello. c) The same to you.

  1. Where is my Christmas present? - ___________________________.

  1. There is a present on the table. b) Your present is on the table. c) My present is there.

  1. How old is your sister now? - _______________________________.

  1. She is not old. She is a little girl. b) She is five. c) She is very, very old.

  1. We wish you a ___________ Christmas and a ___________ New Year.

  1. happy, merry b) funny, lovely c) merry, happy

Keys

Контрольная работа № 1 ( 2 класс)

I . 1). is; 2). Is; 3.) are; 4) am; 5) are; 6) are; 7) is.

II. 1) she; 2) it; 3) it; 4) they; 5) they; 6) she; 7) we.

III 1 I have got a red bike.

2. We are not funny.

3. She is a teacher.

4. My friend wants to be a pilot.

5Her name is Helen.

IV 1) A teacher ; 2) A doctor; 3) My aunt; 4) A pupil; 5) a worker;

6) grandfather.

V. 1) play; 2) plays; 3) play; 4) plays; 5) play; 6) plays; 7) plays.

VI 1) c; 2) c; 3)a; 4) c; 5) b.

Контрольная работа № 2 (2 класс)

I 1. Mike is seven.

2. My planes are nice.

3. He has got a bike.

4. I like my dog.

5. They are from Africa.

6. The kitten is not pink.

II 1) a cat; 2) is; 3) am; 4) has got; 5) home; 6) his.

III 1) a; 2) c; 3)c; 4) b; 5) a; 6) c.

IV 1) America; 2) to read books; 3) My bike is new. 4) Helen; 5) is red;

V. 1) thanks; 2) little; 3) fun; 4) ten; 5) boy; 6) doll

Контрольная работа №3 (2 класс)

I 1) likes; 2) like; 3) Does; 4) does; 5) do; 6) does.

II. 1) these; 2) these; 3) this; 4) this; 5) These.

III. 1) Those; 2) that; 3) that ; 4) that; 5) Those; 6) Those.

IV. 1) How; 2) Where; 3) What; 4) Who; 5) How many;

V. 1) Yes, she’s got; 2) No, she’s not; 3)Yes, I do; 4) No, he doesn’t;

5) Yes, he is.

Контрольная работа № 4 (2 класс)

I 1) a; 2)b; 3)b; 4)c) 5)b; 6) a; 7) c; 8) a; 9) c; 10) a.

II 1) has………. ; 2) Are……. ;3) Does………; 4) Do……; 5) Is……..;

III. 1) Hares; 2) open; 3) snakes ; 4)month; 5) teeth; 6) dinner.

IV. 1) foxes; 2) women 3) wives; 4) ponies; 5) names; 6) sportsmen; 7) mice

Итоговая контрольная работа (2 класс)

I 1)c; 2) c; 3) b; 4) b; 5)a; 6)b; 7) c; 8) b; 9)a; 10)c

II. 1. When; 2. Where ; 3. What; 4. Why;5. Who

III. 1) about; 2) for; 3) in; 4) at; 5) at; 6) for;

IV. 1) play; 2) ski; 3) am playing; ; 4) help; 5) are dancing; 6) are going; 7) takes

V. 1) This is; 2) have; 3) is; 4) does; 5) has; 6) do;

VI. 1) This is; 2) This is; 3) These are; 4) This is; 5) This is; 6) These are.

Контрольная работа (3 класс) № 1

I. 1) with; 2) for; 3) for; 4) in; 5) in; 6) at; 7) at.

II. 1) a lot of; 2) many; 3) many; 4) much; 5) much; 6) many.

III. 1) didn’t; 2) do; 3) make; 4) make; 5) ran; 6) did; 7) buy; 8) did; 9) was; 10).was

IV1) My mother didn’t eat salad with bread.

2) Jill didn’t buy sweets yesterday.

3) My parents didn’t come home at night.

4) Mary didn’t drink apple juice yesterday.

5) They didn’t play leap- frog yesterday.

6) The flowers weren’t red and orange.

V. 1) 1b; 2a; 3e; 4g; 5c; 6d;7f.

Контрольная работа ( 3 класс) № 2

I 1) sent; 2) went; 3) drank; 4) ate; 5) took; 6) gave; 6) came; 8) made; 9) had; 10) saw.

II. 1)b; 2) c; 3) b; 4) c; 5) a; 6) b; 7) a; 8) b; 9) c; 10) a.

III. 1)is; 2) are; 3) is; 4) were; 5) were; 6) are.

IV. 1)a; 2) c; 3)c; 4)b; 5) b; 6) b; 7) c.



Скачать документ

Похожие документы:

  1. Спецкурс по анализу художественного текста 2

    Документ
    Данная программа предлагается учащимся 10х-11х классов, желающим углубить свои знания в области анализа текста. Курс рассчитан на 2 года (68 часов, 1 час в неделю).

Другие похожие документы..